Dženifer Lopez otkazala koncert u turskom delu Kipra

Izvor: Politika, 09.Jul.2010, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez otkazala koncert u turskom delu Kipra

LOS ANĐELES - Američka pevačica Dženifer Lopez odlučila je da zbog „političke situacije” otkaže koncert u severnom, okupiranom delu Kipra, navodi se u saopštenju njenog predstavnika za medije sajtu tmz.com.

Popularna pevačica trebalo je, na zgražanje kiparskih Grka, da nastupi 24. jula, na svoj 41. rođendan, u jednom hotelu u turskom delu ostrva koje je od 1974. podeljeno na grčki i turski deo, posle vojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << intervencije Ankare.

„Dženifer Lopez nikako ne želi da podrži nijednu državu, zemlju, instituciju ili režim koji je povezan s bilo kojom vrstom kršenja prava čoveka”, dodaje se u saopštenju. „Posle pažljivog proučavanja situacije na Kipru, odlučeno je da ona ne učestvuje na koncertu. To je bila kolektivna odluka koja pokazuje naše razumevanje za političku situaciju u tom regionu”.

 

Beta AFP

objavljeno: 09/07/2010.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.