Dva pripadnika škaljarskog klana ubijena u Atini, traga se za napadačima

Izvor: RTS, 19.Jan.2020, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva pripadnika škaljarskog klana ubijena u Atini, traga se za napadačima

U glavnom gradu Grčke su ubijeni I. D. i S. S., za koje se veruje da su visoko pozicionirani pripadnici crnogorskog kriminalnog škaljarskog klana. Prema navodima grčkih medija, napad su izvršila četvorica napadača.
I. D. i S. S su ubijeni u prepunoj taverni u atinskom kvartu Vari, a u vreme napada bili su sa porodicama, piše grčki portal Star.

Star piše i da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je supruga jednog od ubijenih ranjena i hospitalizovana. 
Grčki dnevni list Vima navodi saznanja policije da su napad izvršili profesionaci koji su posao odradili po dobro oprobanom receptu i izuzetno precizno, u potpunosti iskoristivši zatečenost ubijenih.
Prema izjavama svedoka, maskirani napadači su pobegli u džipu i u toku je potraga za njima.
Vima navodi da je reč o četvorici napadača, trojici mlađih i jedan oko 45 godina.
Prema zvaničnim informacijama Crne Gore, I. D. je bio osumnjičen kao saučesnik za pokušaj ubistva dvojice Kotorana, zajedno sa Jovanom Vukotićem, šefom škaljarskog klana, koji u pritvoru u Beogradu čeka na izručenje Crnoj Gori.
I. D. su srpski istražitelji povezivali sa švercom tone kokaina koji je nađen u Crnom moru kod obala Rumunije prošle godine, posle čega su uhapšena dvojica Vranjanaca. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.