U Atini ubijena dva pripadnika škaljarskog klana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2020, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Atini ubijena dva pripadnika škaljarskog klana

U glavnom gradu Grčke, Atini, večeras su ubijeni Igor Dedović i Stefan Stamatović, za koje se veruje da su visoko pozicionirani pripadnici crnogorskog kriminalnog škaljarskog klana, saznaje Tanjug.

Oni su ubijeni u prepunom restoranu u atinskom kvartu Vari.

Prema zvaničnim informacijama Crne Gore, Dedović je bio osumnjičen kao saučesnik za pokušaj ubistva dvojice Kotorana, zajedno sa Jovanom Vukotićem, šefom škaljarskog klana, koji u pritvoru u Beogradu čeka na izručenje Crnoj Gori.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva pripadnika škaljarskog klana ubijena u Atini, traga se za napadačima

Izvor: RTS, 19.Jan.2020

U glavnom gradu Grčke su ubijeni I. D. i S. S., za koje se veruje da su visoko pozicionirani pripadnici crnogorskog kriminalnog škaljarskog klana. Prema navodima grčkih medija, napad su izvršila četvorica napadača. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.