Donacija školi u Kleku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija školi u Kleku

Ambasador Grčke u Srbiji Konstantinos Ekonomidis, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke Marinos Vatis i proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić posetili su danas Osnovnu školu "Jovan Dučić" u Kleku i uručili donaciju učenicima.

Kako je saopštila Vojvođanska banka, donirana je oprema za računarske učionice u toj školi. Predstavnike ambasaede i Vojvođanske banke primio je i gradonačelnik Zrenjanina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Čedomir Janjić, a i tom prilikom ambasador Ikonomidis rekao je da se toplo prijateljstvo grčkog i srpskog naroda najbolje iskazuje kroz podršku obrazovanju dece na sve moguće načine.

"Zrenjanin, kao i škola u Kleku, predstavljaju centar naše inicijative, a ovog puta u obliku ponude koja se ostvarila zahvaljujući podršci Vojvođanske banke. Duboko im se zahvaljujemo kao i Vanji Grbiću koji prisustvuje ovom događaju kao gost ambasade", kazao je Ikonomidis.

Predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke Marinos Vatis istakao je da je obrazovanje osnovni stub svakog društva i da su deca naša budućnost te da je dužnost da ulažemo u njih, pružimo im dobro obrazovanje i pustimo ih da vode put.

"Korporativna i društvena odgovornost je veoma značajan deo poslovanja Vojvođanske banke i mi kontinuirano podržavamo decu i omladinu u Srbiji. Sa velikim zadovoljstvom smo se priključili ovoj sjajnoj inicijativi Grčke ambasade i pomogli u opremanju računarskih učionica", naveo je Vatis.

Inicijativa ambasade Grčke za pomoć školi u Kleku, usledila je nakon "Evropskog sela" koje je bilo organizovano prošle godine, kada su učenici iz Osnovne škole "Jovan Dučić" tim povodom predstavljali Grčku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.