Delegacija grčkih novinara u Beogradu

Izvor: Studio B, 02.Apr.2013, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija grčkih novinara u Beogradu

Grupa novinara i tur-operatora iz Grčke boravi u Beogradu u organizaciji Turističke organizacije Beograda i JAT Airways-a kako bi promovisala „city break" ponudu grčkim turistima u nastupajućoj turističkoj sezoni.

Šestočlana delegacija će tokom nekoliko dana boravka obići najvažnije znamenistosti našeg grada i segmente turističke ponude koji su deo paketa „City Break Beograd". U program obilaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << uključene su posete Beogradskoj tvrđavi, Hramu Svetog Save, Narodnoj biblioteci, Muzeju istorije Jugoslavije, Zemunu, Skadarliji, kao i izlet u Novi Sad i Sremske Karlovce u organizaciji TOS-a.

- Posete stranih novinara su od velikog značaja za promociju paketa „City Break Beograd". Oni nakon boravka u našem gradu prenose utiske o ukupnoj turističkoj ponudi grada i daju preporuke za boravak u Beogradu. Do sada smo ugostili veliki broj novinara renomiranih medijskih kuća, a u poslednjih nekoliko meseci među njima su Lonely Planet Traveller Middle East, švedski magazin Vagabond, britanski Daily Telegraph, i mnogi drugi - rekao je Dejan Veselinov, direktor Turističke organizacije Beograda.

Studijsko putovanje novinara iz Grčke realizuju Turistička organizacija Beograda, kompanija JAT Airways, u saradnji sa hotelom „Prag", i uz podršku Turističke organizacije Srbije.

 

 
Pogledaj vesti o: JAT

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.