Dejana Živković: Grci su odlepili za mnom!

Izvor: Scandal.rs, 05.Mar.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejana Živković: Grci su odlepili za mnom!

Manekenka i voditeljka Dejana Živković potpuno je zaludela Grke. Ona je gostovala na atinskoj televiziji Ant1 u najgledanijem grčkom šou-programu “Ola bip” i sve prisutne muškarce ostavila bez daha.

Grci su Dejani prilazili čak i na ulici i svi do jednog su je zamolili da se s njima fotografiše. Nisu je ostavljali na miru ni dok je bila na večeri sa prijateljima, pa su komplimenti pljuštali sa svih strana, piše Informer.

“Grci su odlepili za >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mnom, nikad više komplimenata u životu nisam dobila. Od svakog po gomilu, a i tražili su da se slikam sa njima”, kaže Dejana

Na pitanje da li su bolji frajeri Grci ili oni sa ovih prostora, manekenka odgovara: “Nisam bila raspoložena za razgledanje Grka, sve je ostalo na komplimentima”.

Pošto je voditeljka B92 u vezi sa Jovicom Vukotićem, koji trenutno služi zatvorsku kaznu u Crnoj Gori, nije previše ludovala po Atini.

“Nisam izlazila, samo sam bila na večeri sa svojim društvom”, otkriva Živkovićeva i objašnjava kako se našla u ovoj popularnoj emisiji: “Dobila sam poziv od producenta šou-programa ‘Ola bip’ da budem specijalni gost iz Srbije. To mi je laskalo, ali nisam bila previše iznenađena pozivom jer sam u Grčkoj završila osnovnu školu, a znam da su upoznati i s mojom karijerom u svetu mode”.

Dejana tvrdi da nije imala tremu u razgovoru sa troje kolega koji vode šou.

“Pričala sam im o tome kako sam naučila grčki, o svom nekadašnjem životu u Solunu, o učešću u ‘Prvom srpskom top-modelu’, svojim manekenskim angažmanima, kao i naslovnim stranama i spotovima koje sam snimala širom sveta. Zanimalo ih je i kako sam postala voditeljka emisije ‘Bulevar delikates’ na TV B92 i kakav joj je sadržaj, kao i šta su mi naredni planovi”, kaže voditeljka.

Izvor: Informer

Foto: Instagram

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.