Da je Grčka imala Vučića ne bi bila gde je sada

Izvor: Akter, 21.Mar.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da je Grčka imala Vučića ne bi bila gde je sada

Ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je danas u Nišu da bi stanje u Grčkoj bilo mnogo drugačije da je imala svog (Aleksandra) Vučića

"Da je naša bratska Grčka pre sedam godina kada je počela kriza imala na čelu svoje Vlade jednog Aleksandra Vučića, ne bi bila u ovako teškoj situaciji kao što je danas, jer bi na vreme razumela šta znači štednja i šta znači rad", kazao je Vulin.

On je, na Izbornoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << konferenciji Gradskog odbora Pokreta socijalista u Narodnom pozorištu u Nišu, rekao da bi i Srbija danas bila bolje mesto za život da je ranije počela da radi i da štedi.

"Stanje u oblasti socijale je veoma teško, ali ne zbog toga što je levica neradna i što ne želi red i rad, već zbog toga što je levica došla na vlast u zemlji koja je pljačkaškom privatizacijom uništena temeljno i namerno", kazao je Vulin.

On je rekao da uprkos "zatečenom teškom ekonomskom stanju i štednji na svim poljima" aktuelna vlast nije smanjila izdatke za tuđu negu i pomoć, za dečije dodatke i ostala socijalna davanja.

"Da nismo počeli da radimo ovo što radi Vučićeva Vlada mi ne bi imali para da isplatimo ni plate ni penzije, prodali bi sve što imamo, i ostavili bi jad i bedu budućim generacijama", kazao je Vulin.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin: Da je Grčka imala Vučića ne bi bila gde je sada

Izvor: Blic, 21.Mar.2015

Ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je danas u Nišu da bi stanje u Grčkoj bilo mnogo drugačije da je imala svog (Aleksandra) Vučića..."Da je naša bratska Grčka pre sedam godina kada je počela kriza imala na čelu svoje Vlade jednog Aleksandra Vučića,...

Nastavak na Blic...

Stanje u socijali teško, ali socijalna davanja nisu smanjena

Izvor: juGmedia, 21.Mar.2015

NIŠ – Ministar rada, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin istakao je danas da uprkos zatečenom teškom ekonomskom stanju i štednji na svim poljima aktuelna vlast nije smanjila izdatke za tuđu negu i pomoć, za dečije dodatke i ostala socijalna davanja...Prema Vulinović...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.