DVA KLUBA ISPALA IZ TRKE, A NUDILA SU NAJVIŠE: Navijači Zvezde čekaju Mirotića, upaljena GREJALICA na Kališu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 11:04

DVA KLUBA ISPALA IZ TRKE, A NUDILA SU NAJVIŠE: Navijači Zvezde čekaju Mirotića, upaljena GREJALICA na Kališu

Drama se nastavlja.

Nikola Mirotić je verovatno najtraženiji igrač na košarkaškoj berzi tokom letnjeg prelaznog roka.

Crnogorski krilni centar sa pasošem Španije se već neko vreme rastaje od Barselone, a razvod nije lak kada su u pitanju velika razmimoilaženja oko finansija.

Dok čeka da se reši spor sa Barsom Mirotić svakodneveno skuplja ponude. Posle nekoliko dana neizvesnosti iz Grčke stiže informacija da je nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA as odbio ponude Olimpijakosa i Panatinaikosa, iako su Atinjani nudili najviše novca.

Navodno, Mirotić je jednom košarkašu Olimpijakosa rekao da neće biti saigrači sledeće sezone, dok je njegov agent obavestio atinske velikane da neće doći do saradnje.

💣🇬🇷Nikola Mirotic on Saturday night told an Olympiacos player that he will not be a partner of his next season. Shortly thereafter, the agent confirmed to the club that Mirotic's will not play in Olympiacos or Panathinaikos.

According to @AlessandroMagg4

— Andrea Calzoni (@andreacalzoni11) July 10, 2023

Kako stoje stvari, ponude koje Mirotić najozbiljnije razmatra u ovom trenutku su one od milanske Olimpije i Crvene zvezde.

Nema sumnje da su navijači beogradskih crveno-belih nestrpljivi kao nikad do sada, jer bi Mirotićev dolazak u dobroj meri mogao da uslovi i ostanak Fakunda Kampaca na Malom Kalemegdanu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.