DELOVI ODEĆE, DVA NOŽA, TRAGOVI KRVI... Izveštaj grčke policije je ZASTRAŠUJUĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 20:51

"DELOVI ODEĆE, DVA NOŽA, TRAGOVI KRVI..." Izveštaj grčke policije je ZASTRAŠUJUĆI

Situacija se komplikuje.

Grčka policija oglasila se novim saopštenjem u vezi sa dešavanjima od ponedeljka u Atini. Reč je o tuči u kojoj je ubijen navijač AEK-a Mihalis Kacuris.

Posle detaljne istrage, policija u Atini izdala je novo saopštenje.

- Policija je oko 22.55 dobila informaciju da se u Atini pojavilo nekoliko automobila s hrvatskim tablicima koje su označene kao potencijalno opasne. Navijači su vozila napustili na željezničkoj stanici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tamo se počeli okupljati, a ubrzo su sa stance stigli i navijači AEK-a.

Odmah nakon toga izbio je brutalan sukob. Obe strane su bacale baklje i koristile sve vrste oružja koje su im bile dostupne. Policijske snage su uspele brzo da reaguju i prekinu sukob te rasteraju većinu navijača, a trojica su odmah uhapšena. Nedugo posle tučnjave policija je uhvatila još jednu osobu, od ranije poznatu kao pripadnika navijačke grupe koja podržava grčki Panatinaikos.

Na licu mesta su nađeni krvavi delovi odeće, prazne staklene boce, dva noža s oštricama od osam i devet centimetara, a na jednom je bilo i tragova krvi. Osim toga, pronađena je letva kroz koju su zabijeni ekseri kako bi se koristila kao oružje. Ona je takođe bila krvava, kao i još jedan komad drveta koji je pronađen. Takođe su pronađena jedna metalna cev od 180 centimetara i jedan kamen s tragovima koji izgledaju kao krv - stoji u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.