Cicipas saznao za smrt svoje babe nekoliko minuta pre početka finala na Rolan Garosu

Izvor: Beta, 14.Jun.2021, 07:49

Cicipas saznao za smrt svoje babe nekoliko minuta pre početka finala na Rolan Garosu

Grčki teniser Stefanos Cicipas objavio je jutros na Instagramu da je saznao za smrt svoje babe nekoliko minuta pre početka finala na Rolan Garosu.Cicpas je u postu posvetio svoje prvo grend slem finale baki po ocu, navodeći da je "pet minuta pre izlaska na teren saznao da je umrla".On je vodio sa 2:0 u setovima, ali je Djoković uspeo da nadoknadi zaostatak i osvoji 19. grend slem titulu u karijeri. Prvi teniser sveta pobedio je sa 6:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:4.Cicipas (22) je najmladji finalista Rolan Garosa otkako je Španac Rafael Nadal osvojio titulu 2008. godine.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CICIPAS SAZNAO TUŽNE VESTI PRED FINALE: Grk doživeo porodičnu TRAGEDIJU pred meč sa Đokovićem!

Izvor: Kurir, 14.Jun.2021

Grčki teniser Stefanos Cicipas objavio je  na Instagramu da je saznao za smrt svoje babe nekoliko minuta pre početka finala na Rolan Garosu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.