Cicipas donira 1.000 dolara za svaki as

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 00:24

Cicipas donira 1.000 dolara za svaki as

Grčki teniser Stefanos Cicipas obećao je da će donirati po 1.000 dolara za svaki as koji odservira na turniru Meksikan open.

Cilj je da se pomogne rekonstrukciji Akapulka, opustošenog tokom uragana ''Otis'' prošlog oktobra.

"Doniraću hiljade dolara za svaki as koji odserviram ove nedelje", rekao je Cicipas, preneo je Rojters.

Najmanje 50 osoba poginulo je kada se snažan uragan ''Otis'' sručio na pacifičku obalu Meksika i pogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poznato letovalište Akapulko.

Oluja je takođe izazvala štetu u iznosu od nekoliko milijardi dolara, a više od 130.000 domova je pretrpelo delimična ili totalna oštećenja.

Meksikan open igra se od 26. februara do 2. marta, a osim 12.tenisera sveta, od poznatijih igrača, učestvovaće Nemac Aleksandar Zverev, Danac Holger Rune, Norvežanin Kasper Rud i Amerikanac Fransis Tijafo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.