Četiri ponude za Komercijalnu banku Srbije

Izvor: Capital.ba, 09.Sep.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri ponude za Komercijalnu banku Srbije

BEOGRAD, U utorak, 10. septembra, u Ministarstvu finansija Srbije biće otvorene ponude za preuzimanje kontrolnog dijela Komercijalne banke i njenih vezanih ispostava u Republici Srpskoj i Crnoj Gori. Kako dunav.at saznaje, pristigle su četiri neobavezujuće ponude i to od austrijske Rajfazen banke, slovenačke NLB banke, AIK banke srbijanskog biznismena Miodraga Kostića i konzorcija kojeg čine Ripplewood advisors, Direktne banke iz Srbije, čiji su vlasnici biznismeni Andrej Jovanović i Bojan >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Milovanović, te Eurobanke iz Grčke. “Ukoliko ispune sve uslove koje je postavio prodavač, država Srbija, njih četiri kreću u utakmicu za kupovinu Komercijalne banke koja je treća po veličini banka u Srbiji”, kaže za dunav.at dobro obaviješteni izvor upućen u detalje ovog procesa. dunav.at Чланак Četiri ponude za Komercijalnu banku Srbije се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra je VAŽAN DAN za Komercijalnu banku

Izvor: Blic, 09.Sep.2019

Za privatizaciju banke sa najdužom tradicijom u Srbiji stigle su četiri neobavezujuće ponude koje će biti otvorene sutra, potvrdio je ministar finansija Siniša Mali, dodajući da se i računalo da će biti dostavljeno toliko ponuda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.