CICIPAS O ĐOKOVIĆU: Možda ja postanem lik kojeg će svi da mrze

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 18:50

CICIPAS O ĐOKOVIĆU: Možda ja postanem lik kojeg će svi da mrze

Grka čeka meč drugog kola na Rolan Garosu.

Grčki teniser Stefanos Cicipas izjavio da bi za Novaka Đokovića bilo dobro da osvoji 23. gren slem trofej u karijeri, ali je dodao da želi da se fokusira samo na svoju igru.

Cicipas (24) je na konferenciji za medije u Parizu dobio pitanje o Đokoviću, koji je u karijeri osvojio 22. gren slem trofeja.

- Nije da idem na spavanje misleći o tome. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iskreno, nisam razmišljao o tome. To bi bilo odlično za njega. Ako uspe u tome, svaka mu čast. Međutim, ja pokušavam da se fokusiram na sebe i možda postanem lik koga će svi jednog dana da mrze. Naravno, u pozitivnom smislu. Kao što znate, postajete nepopularni kada počnete da pobeđujete - rekao je Cicipas.

Cicipas je poražen u finalu Rolan Garosu 2021. godine od Novaka Đokovića iako je grčki teniser imao 2:0 u setovima, kao i zimus u finalu Australijan opena.

- To su bile dve sjajne nedelje za mene. Naravno, važno je to da ponovim i u naredne dve nedelje. Biće teških mečeva, a tamo su teniseri, koji baš i ne vole šljaku kao i ja. Tu su Danil Medvedev, Andrej Rubljov. Ti momci su pretnja za mene kao i Đoković. Moram da odigram nekoliko dobrih mečeva na početku kako bih nastavio da verujem da zaista mogu ove godine nešto da uradim -naveo je grčki teniser.

Cicipas će u drugom kolu Rolan Garosa igrati protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Grčka,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.