Burusis u Panatinaikosu

Izvor: TV Arena Sport, 12.Jul.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burusis u Panatinaikosu

Janis Burusis, centar reprezentacije Grčke i MVP prošlogodišnje Endesa lige, nastupaće za Panatinaikos u naredne dve sezone.

Najbolji centar Evrolige prošle sezone, koji je igrao maestralno u dresu Laboral Kuće, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, s opcijom da na leto 2017. ode u NBA, što je malo verovatno jer već ima 32 godine.

Burusis je pet godina bio igrač žuto-crnih, potom je >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << igrao za Barselonu kratko 2006. godine, da bi se iste vratio u Atinu i postao član crveno-belih, za koje je nastupao narednih pet sezona. Ovaj snažni centar odličnog šuta prešao je 2011. u Armani Džins iz Milana, a 2013. obukao dres Reala, s kojim je u sezoni 2014/15 osvojio prvu i za sada jedinu titulu prvaka Evrope, posle koje je usledio novi transfer i prelazak u Laboral Kuću.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.