Burno u Grčkoj: Trener Olimpijakosa rekao da je iz Albanije s Kosova, novinari i navijači poručili - Kosovo je Srbija!

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burno u Grčkoj: Trener Olimpijakosa rekao da je iz Albanije s Kosova, novinari i navijači poručili - Kosovo je Srbija!

Šef struke grčkog kluba Besnik Hasi nije na istim talasnim dužinama sa simpatizerima Olimpijakosa, pa je pitanje kako će se to odraziti na rezultate Atinjana, naročito nakon mini-incidenta na promociji.

Uoči tog duela navijači atinskih 'crveno-belih' parolama su najavili duele protiv Partizana u kvalifikacijama za >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ligu šampiona, pišu Novosti. Jedna je podrška srpskom narodu "Kosovo je Srbija", uprkos činjenici da je trener ovog kluba Albanac Besnik Hasi.

"Ja sam sa Kosova, iz Albanije- rekao je Hasi na promociji u redovima Pirejaca.Iako je rođen u Đakovici, a u biografiji mu piše da je nosio dres Dinama iz Pančeva ponosno na svakom koraku ističe da je Albanac.

Međutim jedan od grčkih kolega mu je istog časa replicirao:

"Gospodine, Kosovo je Srbija!"

Nema govora da Hasi već nije omiljen među pristalicama Olimpijakosa, koji su drugu parolu na meču protiv Asterasa posvetili Evropskoj kući fudbala, a ranije se često mogla videti i među pristalicama Crvene zvezde - "UEFA mafia".

Kao i mnogo puta ranije, na ogradi je bila viđena zastava "Delije", što ne čudi s obzirom na bratske odnose navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.