Bombardujete decu, a ovo vam smeta? Grci u šoku: Evropska unija im ukida giros? I Srbi negoduju! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 02.Dec.2017, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bombardujete decu, a ovo vam smeta?" Grci u šoku: Evropska unija im ukida giros? I Srbi negoduju! (FOTO)

Grci su sa nevericom primili vest da postoji mogućnost da EU zbog sigurnosti zabrani kebab i giros, a "#Free_Giros" je postao trend na grčkom Tviteru.

"Dozvolili su konzervanse svuda, bombarduju malu decu, ali im smeta giros...Počećemo znači giros da jedemo krišom i nelegalno u podrumima i sakrivenim lokalima? Brane nam giros? Ovakvu Evropu želimo?", samo su neki od komentara Grka na Tviteru. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

NO PASARAN !!!

Θα χυθεί αίμα...

Free giros. pic.twitter.com/V7vlCYUdFA

Podržimo braću #Free_Giros

Kebab i giros u Grčkoj su pod kontrolom Evropskog parlamenta, gde se nalaze i poslanici Evropske komisije za fosfate u brzoj hrani širom Evrope. Sada su giros i kebab pod velikim rizikom da budu zabranjeni u Grčkoj što predstavlja pravi horor za Grke, i ne samo za njih, već i za ostale ljubitelje ove hrane, objavio je portal Grčka.info.

Britanci objavili tačno u minut kad će napustiti EU!

Evropski parlament je pokrenuo primedbe na predlog Evropske komisije da dozvoli korišćenje fosfata, uključujući fosfornu kiselinu, di i tri fosfate i polifosfate u mesu girosa i kebaba.

FOTO: Flickr

Do ovog poteza je došlo usled zabrinutosti tokom naučnog pregleda u 2012. godini o mogućoj vezi između fosfata kada se koriste kao aditivi za hranu i bolesti srca - ali dokazi su tada ostali neusaglašeni.

Pravila EU obično zabranjuju upotrebu fosfatnih aditiva u pripremi mesa, u kom se koriste za zaštitu ukusa i sprečavaju sušenje mesa, ali postoje i određeni izuzeci.

Jebem ti sunac, pa neki briselski kreteni hoće da zabrane giros ?

I šta će onda siroti srpski turista da štrpne za večeru?#free_gyros

Četiri scenarija za EU do 2027. godine! Jedan od njih - krvavi građanski rat!

Giros i kebab u Evropi će sada morati da sačekaju glasanje, koje će se održati između 11. i 14. decembra u Strazburu, kako bi saznali da li će njihova omiljena hrana i dalje moći da se služi u sendvičima sa istom teksturom i ukusom kao do sada.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZBOG SIGURNOSTI" Možda stigne zabrana kebaba i girosa u EU

Izvor: Blic, 02.Dec.2017

Grci su sa nevericom primili vest da postoji mogućnost da EU zbog sigurnosti zabrani kebab i giros, a "#Free_Gyros" je postao trend na grčkom Tviteru..."Dozvolili su konzervanse svuda, bombarduju malu decu, ali im smeta giros.. Počećemo znači giros da jedemo krišom i nelegalno u podrumima i sakrivenim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.