Blokiran autoput oko Atine

Izvor: S media, 20.Sep.2010, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokiran autoput oko Atine

Autoput oko Atine blokiran je već nekoliko sati pošto štrajkuju kamiondžije koje su ostavile svoja vozila u znak protesta zbog uvodjenja novog zakon o prevoznicima, u krizom zahvaćenoj Grčkoj.

Grčka policija je saopštila da su vozači danas primorani da traže duge alternativne putne pravce koji vode u grčku prestonicu, prenela je agencija AP.

Poslednjih nedelju dana kamiondžije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Grčkoj su u štrajku, jer je Vlada odlučila da liberalizuje tržište prevoza na kome su oni dosad imali ekskluzivno pravo dobijanja dozvola za rad. Grčki parlament će sutra razmatrati predloženi zakon, dodaje američka agencija.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Grčka,   Štrajk

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamiondžije blokirale autoput

Izvor: B92, 20.Sep.2010

Atina -- Autoput oko Atine blokiran je već nekoliko sati zbog štrajka kamiondžija, koji protestuju zbog uvođenja novog zakona o prevoznicima... Grčka policija je saopštila da su vozači danas primorani da traže duge alternativne putne pravce koji vode u grčku prestonicu, prenela je agencija AP...Kamiondžije...

Nastavak na B92...

Protesti u Grčkoj i Rumuniji

Izvor: RTS, 21.Sep.2010, 00:32

Kamiondžije blokirale prilaze Atini zbog odluke vlade da liberalizuje tržište prevoza. Sindikati u Rumuniji protestuju zbog smanjenja plata za 25 odsto u javnom sektoru, otpuštanja radnika i porasta siromaštva...Autoput oko Atine blokiran je već nekoliko sati, pošto štrajkuju kamiondžije koje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.