Barcokas: Petruševu će biti potrebno vreme

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 10:57

Barcokas: Petruševu će biti potrebno vreme

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas nije mogao da kaže da li će poslednje pojačanje ekipe Filip Petrušev biti na spisku igrača za meč sa Monakom (četvrtak 19).

Srpski reprezentativac se priključio ekipi u utorak pošto je potpisao trogodišnji ugovor sa viceprvakom Evrope.

Grčki tim je u Petruševu dobio "dubinu" na pozicijama u reketu gde već ima solidan broj opcija.

Osim Petruševa u klub je poslednjih dana stigao i plejmejker Naz Mitru-Long >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tako da sada Barcokas na raspolaganju ima roster koji obećava najviše domete.

Za Petruševa je rekao da će mu biti potrebno određeno vreme na privikavanje na novu sredinu, kao i svakom novajliji.

"Ne verujem da postoji igrač koji je doveden za jednu utakmicu. Ako bude spreman naravno da ću ga uvrstiti u postavu, zato smo ga i doveli. Biće mu ipak potrebno neko vreme da uđe u formu i da pohvata kako igramo. Ništa od toga ne dolazi preko noći u košarci. I njemu i nama je potrebno vreme da se bolje upoznamo. Veoma sam zadovoljan zbog njegovog dolaska, kao i sa dolaskom Naza (Mitru Longa). Malo po malo, ekipa je dobila na "dubini" i sada smo bolje pokriveni ako dođe do povreda", rekao je Barcokas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.