Banjalučanke u panici: Manijak im prilazi s leđa i dira po intimnim delovima

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2017, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučanke u panici: Manijak im prilazi s leđa i dira po intimnim delovima

Centrom Banjaluke već danima hara manijak koji je do sada napao nekoliko mlađih devojaka, ali ga policija još uvek nije uspela da ga identifikuje.

Prema nezvaničnim informacijama, napadi se dešavaju u poslednjih mesec dana. Manijak  napada u večernjim časovima u ulicima Grčka i Jovana Dučića u Novoj Varoši, a među žrtvama ima i maloletnica. Do sada se desilo minimalno pet napada, a bar jedan od njih je i prijavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << banjalučkoj policiji.

Dve devojke su prošle sedmice napadnute u Grčkoj ulici u blizini škole Ivo Andrić. Manijak im je prišao sa leđa i pokušao da ih dira po intimnim delovima tela, na sreću devojke su uspele na vreme pobeći i zatražiti pomoć.

Posle ovih napada u Policijskoj upravi Banjaluka rekli su nam da im to nije prijavljeno, ali da će pojačati policijske patrole u tom delu grada kako bi identifikovali i priveli manijaka.

Međutim, ako su i povećali broj policajaca na ulici to za sada nije dalo nikakve rezultate, jer je manijak nastavio sa napadima

Foto: Profimedia/Alamy

Manijak je verovatno negde sakriven u mraku čekao da naiđu devojke, koje su bile same i tako postale njegove mete. Na sreću i ove devojke su uspela na vreme da se otmu iz njegovih ruku i pobegnu.

Uhapšen maloletnik

Banjalučka policija sredinom marta ove godine uhapsila je maloletnika (15) koji je duže vremena spopadao žene i devojke u blizini bazena u Ulici Veljka Mlađenovića.

On je napadao devojke koji su išle same tom ulicom i pokušavao ih dirati po telu, sve žrtve uspele su se na vreme izvući. Posle njegovog hapšenja podnesena je i prijava protiv njegovih roditelja zbog propuštanja brige i nadzora nad maloletnikom.

Iz Policijske uprave Banjaluka navode, povodom pisanja da "manijak napada devojke u centru grada", da se takvim neistinama širi nepotreban i neosnovan strah među građanima, te vrši neprimeren i nedopušten pritisak na policiju.

Iz banjalučke policije poručuju da će nastaviti da održavaju povoljno stanje bezbednosti, te da štite građane i njihovu imovinu od svakog vida ugrožavanja, piše Blic.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Manijak napada djevojke u centru Banjaluke

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Jul.2017

Nepoznati muškarac napao je u kratkom periodu tri djevojke u centru Banjaluke, a uplašeni stanari se pitaju kako je moguće da policija do sada nije pronašla manijaka.Od tri napada dva su prijavljena policiji, ali napadač je i dalje na slobodi, piše "Glas Srpske". Stanari ulice Jovana Dučića,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.