Bajević predvodi Omoniju

Izvor: S media, 13.Okt.2010, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajević predvodi Omoniju

Srpski trener Dušan Bajević novi je trener kiparskog fudbalskog šampiona Omonije.

Bajević će na klupi Omonije zameniti Takisa Lemonisa, koji je podneo ostavku zbog loših rezultata ekipe, uključujući i poraz od gradskog rivala Apoela od 3:0.

Omonija trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli u domaćem prvenstvu, sa tri boda zaostatka za liderom Anortozisom.

Bajević je u kiparski klub došao iz atinskog AEK-a, a u Grčkoj je osvojio osam šampionskih titula trenirajući četiri kluba (PAOK, AEK, Olimpijakos i Aris).

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajević trener Omonije

Izvor: RTS, 13.Okt.2010

Sa vrele na vruću stolicu, posle Atinskog AEK-a Bajević na Kipru. Srpski trener Dušan Bajević novi je trener kiparskog fudbalskog šampiona Omonije. Bajević preuzima ekupu, pošto im ne ide baš najbolje u prvenstvu. ..Bajević će na klupi Omonije zameniti Takisa Lemonisa, koji je podneo ostavku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.