Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2011, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka će izbeći bankrot

Grčki ministar finansija Evangelos Venizelos izjavio je danas da će Grčka dobiti novu tranšu iz spasilačkog paketa zajmova na vreme da izbegne potencijalni bankrot.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atina će dobiti neophodnu tranšu

Izvor: Capital.ba, 27.Sep.2011

ATINA, Grčki ministar finansija Evangelos Venizelos rekao je danas da će se tim inspektora iz takozvane 'trojke' EU, Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Evropske centralne banke (ECB) vratiti tokom ove sedmice u Atinu i da će Grčka idućeg mjeseca dobiti tranšu vrijednu osam milijardi evra, neophodnu...

Nastavak na Capital.ba...

Spasilački kredit Grčkoj

Izvor: RTV Pink, 27.Sep.2011

Grčka će dobiti novu tranšu na vreme da izbegne bankrot . . . Grčki ministar finansija Evangelos Venizelos izjavio je danas da će Grčka dobiti novu tranšu iz spasilačkog paketa zajmova na vreme da izbegne potencijalni bankrot. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.