Arena sport: Filip Đorđević napustio nacionalni tim Srbije

Izvor: Večernje novosti, 19.Nov.2014, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arena sport: Filip Đorđević napustio nacionalni tim Srbije

Filip Đorđrević je odbio da uđe u igru na prijateljskom meču Srbija - Grčka, a posle utakmice odlučio da napusti tabor nacionalnog tima, prenosi Arena sport. Kako se navodi u vesti TV kuće koja prenosi informaciju, napadač Lacija je rekao da ga više ne zovu u reprezentaciju i tako odlučio da se oprosti od dresa sa državnim grbom.Sumnja se da je Đorđević bio nezadovoljan tretmanom kod selektora Dika Advokata, ali da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je morao frustraciju, sa svojih 27 godina, da iskali na kontrolnom meču kod nedužnog v.d. selektora Radovana Ćurčića je pitanje na koje, za sada, odgovor ne postoji. Naime, ako je razlog za olako odricanje od nacionalnog dresa to što na dve utakmice igrač nije bio starter ... onda su problemi u reprezentativnom kadru mnogo veći od onoga što se vidi na terenu. Na žalost ova vest je protutnjala medijima i bacila senku na pobedu Srbije na Kritu (2:0)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević napustio reprezentaciju Srbije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2014

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Đorđević odlučio je da više ne igra za nacionalni tim, prenela je Arena sport...Napadač rimskog Lacija bio je na prijateljskoj utakmici protiv Grčke rezerva i tokom drugog poluvremena navodno je odbio zahtev privremenog selektora Radovana Ćurčića da uđe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.