Antić: Čestitke Oliju, na redu je Zvezda! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: "Čestitke Oliju, na redu je Zvezda!" (foto)

Centar Atlante Pero Antić čestitao je Olimpijakosu osvojenu titulu u grčkom šampionatu i najavio da je sada red na Crvenu zvezdu Telekom koju će podržati dolaskom u halu "Pionir".

Reprezentativac Makedonije Pero Antić pokazao je da pažljivo prati dešavanja u klubovima za koje je svojevremeno nastupao a koje i dalje nosi u srcu.

Bivši košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde i Olimpijakosa na "Tviteru" je čestitao crveno-belima iz Pireja na tituli koju je ekipa Janisa Sferopulosa osvojila "čišćenjem" Panatinaikosa u finalnoj seriji plej-ofa.

Još interesantnije je to što je Pero Antić poručio da je sada red na Crvenu zvezdu Telekom kojoj će po svoj prilici pružiti podršku u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa domaće Superlige.

"Čestitke Olimpijakosu!!! Na redu je Crvena zvezda!!! Vidimo se u ČETVRTAK!!" napisao je Pero Antić.

Pored toga Makedonac je za naslovnu fotografiju na svom "Tviter" profilu postavio natpis "Orthodox brothers" koji ukazuje na "bratstvo" navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa.

Congrats to @olympiacosbc!!!! @kkcrvenazvezda is next!!!Vidimo se u CETVRTAK!! pic.twitter.com/YokAa3fFPI

— Pero Antic (@antic12pero) June 16, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.