​Ana Kokić: Pesmu posvećuje devojkama koje pate za muškarcima

Izvor: Story, 11.Okt.2014, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​Ana Kokić: Pesmu posvećuje devojkama koje pate za muškarcima

Pop pevačica Ana Kokić koja trenutno živi u Grčkoj, rešila je da svoju publiku obraduje novom pesmom.

Ana Kokić, foto: Luka Šarac

Pesma nosi naziv Ljubav na papiru, i kako Ana kaže, posvetila ju je svim devojkama koje pate za muškarcima koji nisu njihovi.

Pogledajte kako se izgled pevačice Ane Kokić menjao.

Pevačica će se sutra veče naći u ulozi počasnog člana žirija >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prve emisije druge sezone šou programa Tvoje lice zvuči poznato koja se emituje na TV Prva od 21h, a šuška se da će upravo Ana svojom novom pesmom i spotom koji je snimila na Jahorini zajedno sa koreografom Milanom Gromilićem, otvoriti ovu drugu sezonu.

Izvor: Pulsonline

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ana Kokić: Nova pesma premijerno u TLZP

Izvor: Svet, 12.Okt.2014, 01:00

Pop pevačica Ana Kokić koja trenutno živi u Grčkoj, rešila je da svoju publiku obraduje novom pesmom.. Pesma nosi naziv Ljubav na papiru, i kako Ana kaže, posvetila ju je svim devojkama koje pate za muškarcima koji nisu njihovi.. Pevačica će se sutra veče naći u ulozi počasnog člana žirija...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.