Amerikanci preleću Balkan da bi špijunirali Putina! Iznad Krima opet primećene ŠPIJUNSKE LETELICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci preleću Balkan da bi špijunirali Putina! Iznad Krima opet primećene ŠPIJUNSKE LETELICE

Letelice američke vojske primećene su danas iznad Krima!

Prema podacima portala "Plejn radar" bespilotna letelica "RK-4B global houk" i izviđački avion "boing RC-135V" američke vojne avijacije leteli su u blizini Krima i obale Krasnodarskog kraja.

Bespilotna letelica je jutros poletela iz avio-baze u Italiji, preletela vazdušni prostor Grčke, Bugarske i Rumunije, a zatim izviđala teren u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << linije razgraničenja u Donbasu. Nakon nekoliko sati bespilotna letelica je počela da obleće crnomorsku obalu.

04:50 мск.

Стратегический разведывательный беспилотный летательный аппарат RQ-4B-30 Global Hawk, ВВС США🇺🇸, позывной #UAVGH000, взлетел с авиабазы #Sigonella🇮🇹, #UAV #RQ4 #GlobalHawk #USAF pic.twitter.com/PW4Wtb5VOQ

— PlaneRadar (@ua4wiy_) January 11, 2019

Ruskim granicama se takođe približio i američki izviđački avion "boing RC-135V" koji je analizirao prostor u blizini Crnomorske obale. Avion se približio obali u oblasti Novorosijska, a zatim se vratio u avio-bazu.

U poslednje vreme je porasla aktivnost inostranih aviona za izviđanje terena i bespilotnih letelica u blizini ruskih granica. Oni su uočeni u oblasti Krima i Krasnodarskog kraja, ali i u blizini zapadnih granica Rusije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Američki avioni za izviđanje uočeni u blizini Krima

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2019

Prema podacima resursa za nadzor "Plejn radar"bespilotna letelica "RK-4B global houk" i izviđački avion "boing RC-135V" američke vojne avijacije leteli su u blizini Krima i obale Krasnodarskog kraja...Prema navodima portala, u petak ujutru "global houk" je poleteo iz avio-baze u Italiji, preleteo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.