Albanija: Zaplenjene dve tone marihuane

Izvor: Press, 13.Feb.2014, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanija: Zaplenjene dve tone marihuane

Policija je saopštila da je marihuana, namenjena Grčkoj ili Italiji, otkrivena na poluostrvu Karaburun, 150 kilometara jugozapadno od prestonice Tirane i da je saslušano sedmoro osumnjičenih, preneo je AP.

Zaplenjen je i minibus koji je, kako se pretpostavlja, korišćen za transport marihuane.

U Albaniji, jednoj od najsiromašnijih evropskih zemalja, proizvodi se velika količine marihuane i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << predstavlja tranzitno područje za azijski heroin, naveo je AP.

Policija je pošlog meseca zaplenila ukupno 3,6 tona kanabisa, 12 kilograma heroina i kokaina i uhapsila 98 osoba.

Vlada je rekla da je borba protiv proizvodnje i trgovine narkoticima glavni prioritet, jer nastoji da se pridruži Evropskoj uniji.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALBANIJA: Zaplenjene dve tone marihuane

Izvor: Telegraf.rs, 13.Feb.2014

Policija je saopštila da je marihuana, namenjena Grčkoj ili Italiji, bila sakrivena u steni na poluostrvu Karaburun, 150 kilometara jugozapadno od Tirane. U akciji policije uhapšeno je sedam ljudi

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.