Ako ste krenuli u Grčku čekaju vas paklene gužve

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jun.2017, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ste krenuli u Grčku čekaju vas paklene gužve

Ukoliko putujete u Grčku naoružajte se strpljenjem, jer su grčki carinici od nočas u jednodnevnom štrajku. Iako je letnja sezona tek počela, neminovno je da će se polako stvarati gužva na granici Makedonija - Grčka.

Grčki carinici na svakih sat vremena propuštaju vozila samo na 15 minuta, i to automobile i autobuse. Teretni saobraćaj je potpuno obustavljen do ponoći, kada se štrajk i završava.

Pa tako, granični prelaz Stari Dojran >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od 21.00 neće propuštati putnička i teretna vozila, a moći će da prelaze samo pešaci.

Na najfrekventnijem graničnom prelazu sa Grčkom, Evzoniju, takođe će teretni saobraćaj biti u potpunom prekidu, dok će za automobile i autobuse važiti režim povremenog propuštanja, odnosno sat vremena blokade, pa 15 minuta propuštanja.

I treći granični prelaz, Niki kod Bitolja u potpunosti je zatvorena za saobraćaj, a moći će da ga tokom štrajka prelaze samo pešaci.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Štrajk

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ukoliko ste se zaputili na more, naoružajte se strpljenjem: Grčki carinici u štrajku, putnici satima čekaju na granici!

Izvor: BKTV News, 01.Jun.2017

Grčki carinici su od sinoć u 21 čas u generalnom 24 časovnom štrajku!..U dugim kolonama zaglavljeni putnici satima čekaju sa obe strane graničnog preleza Evzoni – Bogorodica na putnom koridoru 10, u blokadi zbog generalnog štrajka grčkih carinika, pišu Novosti...Grčki carinski službenici...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.