Advokat-Luke-Bojovica-u-vezi-sa-Sanjom-Papic

Izvor: medio.rs, 15.Okt.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat-Luke-Bojovica-u-vezi-sa-Sanjom-Papic

Bivša misica Sanja Papić (30) uspešno je oko dve godine skrivala vezu sa advokatomDragoslavom Mišom Ognjanovićem (53), koji trenutno brani L uku Bojovića , a svojevremeno je zastupao i predsednika Srbije Slobodana Miloševića. Naime, njih dvoje su uspešno krili svoju ljubavnu romansu sve do avgusta ove godine kada su letovali u Grčkoj, a manekenka njihove zajedničke fotografije postavila na Instagram.

- Sanja i Miša su uplovili u ljubavnu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << vezu pre nešto manje od dve godine i trenutno baš uživaju zajedno. Redovno se viđaju i zaista im je veza savršena. Oni ne žele ni sada da izlažu svoju ljubav javnosti, niti se pojavljuju zajendo na javnim dešavanjima, jer im je lepo ovako.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.