Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Trica: Znao sam još pre šest meseci kako da zaustavimo Adetokunba, Garsija je morao da ga prebije

Selektor Brazila Aco Petrović ponosan je na svoje momke koji su savladali Grčku u drugom kolu Mundobasketa u neizvesnom finišu sa 79:78. Hrvatski trener nije krio oduševljenje posebno igrom 39-godišnjeg Aleksa Garsije. "Znate šta je najlepše u ovom sportu? Na jednoj strani imate momka koji od 23 godine koji je MVP NBA lige i ko ga na kraju zaust...
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ON MVP NBA LIGE? MOJ 40-GODIŠNJAK MU JE ISPRAŠIO GUZ***! Aca Petrović posle SENZACIJE na SP u Kini: Za Antetokumpa sam imao plan još pre 6 meseci!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2019

Aleksandar Petrović, selektor košarkaša Brazila, nije krio oduševljenje nakon pobede njegove selekcije nad Grčkom sa 79:78.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.