Izvor: Blic, 30.Jun.2023, 12:36

20 SAVETA ZA LETOVANJE U GRČKOJ Od cena goriva, hrane i ležaljki, preko putarina, do rominga, prognoze i kazni: Sve najvažnije na jednom mestu

Sezona letovanja i godišnjih odmora se zahuktava, a Grčka je tradicionalno najatraktivnija i najtraženija destinacija za naše turiste. Hiljade i hiljade srpskih građana je još od maja krenulo put omiljenih letovališta na Halkidikiju, Tasosu, Lefkadi, Olimpijskoj regiji, Krfu..., a prava invazija se tek očekuje narednih nedelja. Kako biste se što bolje pripremili za put, bilo da idete u sopstvenoj režiji privatnim automobilom, autobusom preko agencije, ili čak i avionom, pripremili smo vam 20 najvažnijih saveta za boravak ovog leta u Grčkoj. I sve što biste tamo mogli da očekujete.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Cena goriva

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.