Srbija nadigrala Grčku i zakazala duel sa svetskim prvakom

Izvor: B92, 24.Jan.2020, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija nadigrala Grčku i zakazala duel sa svetskim prvakom

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je selekciju Grčke sa 12:9, u meču za plasman od 5. do 8. mesta na Evropskom prvenstvu.

Izabranici Dejana Savića uspeli su da zaborave poraz posle peteraca u četvrtfinalu od Španije i tako zakazali duel protiv svetskog šampiona Italije.

"Delfini" su dobro startovali utakmicu u Budimpešti, baš kao i protiv "crvene furije", ali su Grci uspeli da uzvrate i preokrenu stvari u svoju korist.

Neprijatan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << scenario Srbija je izbegla zahvaljujući brzoj reakciji i golovima Nikole Dedovića, koji nije dopustio protivniku da se rezutlatski odvoji.

Uskoro opširnije...

Srbija: Pjetlović G, Mandić, Dedović, Ranđelović, Ćuk, Vico, Aleksić, Jakšić, Filipović, Prlainović, Mitrović S, Mitrović B.

Grčka: Emanuil, Konstantinos, Dimitrios, Kapocis, Funtulis, Papanastasiu, Dervisis, Argiropulos, Murukis, Gunas, Vlahopulos, Galanidis.

Meč ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.