Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020, 15:52

Manolas zna recept za Barsu: Mesija ćemo zaustaviti timski

Grčki internacionalac dobio motivaciju i podršku Princa Rima

Nešto više od 48 sati ostalo je do revanš utakmice osimne finala Lige šampiona između Barselone i Napolija. Prvi na stadionu San Paulo odigran pre više od pet meseci završen je rezultatom 1:1, a pred Napolitancima je dvostruka obaveza – da pronađu način da zatvore legendarnog Argentinca, odnosno da Barseloni spakuju bar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jedan gol.

Kostas Manolas tvrdi da ekipa sa Juga Italije ima snage da zaustavi Lionela Mesija, ali isključivo igrajući timski. Nekadašnji defanzivac Rome bio je deo tima kada su Đalorozi eliminisali Barselnou u četvrtfinalu sezone 2017/18 i on je za italijanski list La Repubblica obelodanio da je nedavno od Frančeska Totija dobio motivacionu injekciju.

“Toti mi je ohrabrio rekavši mi da pokušam ponovo da uradim ono što sam uspeo sa ekipom pre dve godine. Mesija jedino možete zaustaviti kao tim ako ne prezate od njegovog talenta. Po mom mišljenju, on je najbolji na svetu. Njegov kvalitet i fudbalska inteligencija su neverovatni”, objasnio je grčki internacionalac.

Đenara Gatuza pred utakmicu sa petostrukim prvakom Evrope muče određeni problemi sa povredama, ali Manolas se nada će njegov tim biti u kompletnom sastavu:“Pritisak je na njihovoj strani. Nadam se da će Insinje biti spreman za meč. Ja se osećam dobro, bol u predelu rebara je prestao.”

Omaleni Italijan će biti u protokolu za utakmicu koja je na programu u subotu od 21,00 iako je pre četiri dana u poslednjem kolu protiv Lacija, napustio teren u velikim bolovima. Reprezentativac Italije je odigrao 37 utakmica u seriji A ove sezone zabeleživši osam golova i šest asistencija, a njegova pomoć timu biće itekako neophodna za overu plasmana u najboljih osam.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.