Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020, 19:12

Zvanično: Arda Turan ponovo na mestu uspeha i biće plaćen po meču...

Turski vezista se vratio u svoj matični klub

Petogodišnja fudbalska drama Arde Turana je završena! Posle mnogo uspona i padova tokom prve tri sezone na stadionu Kamp Nou i dve klimave godine u Bašakšehiru, Arda Turan se konačno rešio Barselone i Barselona se rešila njega, na obostrano zadovoljstvo!

Turanu je konačno istekao petogodišnji ugovor sa katalonskim velikanom, ali njegova sloboda nije dugo trajala pošto je od srede popodne ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zadužio opremu Galatasaraja! Turski vezista se vraća na mesto uspeha i klub iz kojeg je otišao pre devet godina u Atletiko Madrid kao momak ogromnog potencijala, kako bi pokušao da vrati karijeru na nekakav kolosek.

Iako Galatasaraj nije zvanično objavio nijedan detalj saradnje sa Turanom, dobro obavešteni izvori širom Evrope donose saznanja da je turski reprezentativac potpisao ugovor na godinu dana, uz opciju na još jednu sezonu. Ono što je novitet jeste da će Turan biti plaćen po odigranim utakmicama, ne na nedeljnom ili mesečnom nivou! Tako je Galatasaraj Turanu jasno stavio do znanja da neće tolerisati nedisciplinu i da će vrednovati samo ono što bude pokazao na terenu.

Osim toga, za Turana je obezbeđen i bonus od 500.000 evra u slučaju da Galatasaraj osvoji tursko prvenstvo.

Turan je dete Galatasaraj u koji je došao kao 13-godišnjak još davne 2000. Jedanaest godina kasnije prelazi u Atletiko za 13.000.000 evra, a posle izvrsnih rola u dresu Rohiblankosa kupuje ga Barselona za 34.000.000 evra. Biće da je to bila jedna od većih grešaka Barselone poslednjih godina...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bartomeu otkriva: Ter Štegen u Barseloni još pet godina, Trinkao i Pedri nisu na prodaju

Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020

U jeku sve glasnijih spekulacija oglasio se i prvi čovek katalonskog giganta....Sezonu za zaborav na stadionu Kamp Nou jedino sada može da promeni osvajanje Lige šampiona. Međutim, čak ni titula evropskog šampiona ne može da zamaskira probleme koje Barselona ima unutar svlačionice sa nezadovoljnim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.