Klopu dozlogrdilo, Liverpul kupuje na Balkanu?

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020, 19:14

Klopu dozlogrdilo, Liverpul kupuje na Balkanu?

Visoke cene fudbalera na Ostrvu odvratile "redse" od nekih ideja, pa je sada fokus na nešto jeftiniju varijantu što se tiče pozicije levog beka.

Liverpul uveliko traži alternativu za Endija Robertsona koji je bez adekvatne zamene izneo veliki teret prethodnih sezona.

Potraga za levim bekom "redse" je odvela do Noriča i Brajtona, ali su klubovi jasni u nameri da ne žele da prodaju svoje fudbalere za mali novac.

Usledio je potom zaokret, pa se Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << okrenuo nešto jeftinijim rešenjem i to na Balkanu.

Grčki mediji uveliko pišu o interesovanju prvaka Engleske za fudbalera Olimpijakosa Kostasa Cimikasa.

Levi bek ima 24 godine i odličnu sezonu iza sebe, mnogi smatraju da je sličnog profila kao i Robertson, a košta bi svega 12.000.000 funti koliko traži klub iz Pireja.

Za Cimikasa je interesovanje pokazao i Lester, međutim jasno je da "lisice" ne bi imale naročito velike šanse ukoliko bi se Liverpul konkretno umešao u čitavu priču.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Klop pustio pipke ka Pireju

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2020

Nova meta za levi bok je Kostas Cimikas....Liverpul i Lester pustili su pipke ka Pireju i opipavaju puls Olimpijakosa u želji da dođu do levog beka crveno-belih Kostasa Cimikasa (24)...Pouzdani bek važi za jednog od najboljih igračka grčkog velikana i Lisice ga drže na oku već više od godinu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.