KOKOŠKOV: Raduju asistencije, igramo nesebično

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 22:02

KOKOŠKOV: Raduju asistencije, igramo nesebično

Srbija savladala Grčku u finalu Akropolis kupa.

Košarkaška reprezentacija Srbije trijumfovala je na Akropolis kupu u Atini pošto je u finalu savladala selkeciju domaćina Grčku sa 75:64. Orlovi su na Akropolis kupu ostvarili makimalan učinak sa tri pobede.

Selemktor Orlova Igor Kokoškov bio je zadovoljan izdanjem njegovih igrača protiv Grčke koja je takođe bila u mešovitom sastavu i bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekih igrača.

 - Čestitke momcima, njima idu zasluge uvek. Identitet ove grupe, uvek smo tako igrali, dugi niz godina. Borbenost, pristup, fizikalnost, profesionalizam i energija koja se nikada nije dovodila u pitanje. Mi smo to uvek kontrolisali, visoku energiju i motiv nikad nije izostajao. Večeras smo imali dosta izgubljenih lopti, nismo odgovorili na njihovu fizikalnost, 12 izgubljenih u prvom poluvremenu. Raduju asistencije, igramo nesebično. Igramo jedan za drugog. Dobra energije. Pričala je o tome i Saša Đorđević kao selektor. Momci su pravi. Ponosan sam sa tog aspekta - rekao je Kokoškov.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.