Izvor: HotSport.rs, 14.Sep.2017, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐORĐEVIĆ POIMENCE: Mačvana smo dva dana vraćali iz mrtvih, Lučića ću da šutiram u zadnjicu!

Posle meča sa Italijom, Aleksandar Đorđević govorio je poimence o igračima, neke je vraćao iz mrtvih, a neke će kako kaže da šutira u zadnjicu.

Pao je kamen sa srca šefu stručnog štaba ‘orlova’ Aleksandru Đorđeviću, te je posle plasmana u polufinale rešio da govori o pojedinim igračima poimence. Naravno, prvo o kapitenu.
– Mačvan je lepak ovog tima. Tokom priprema desila se utakmica protiv Grčke, kada je imao temperaturu 38,5 i on >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je rekao da ne dolazi u obzir da ne igra. Igrao je dok je mogao, posle smo ga dva dana vraćali iz mrtvih. Tada je ovaj tim postao tim. Pokazao je velike ljudske i igračke kvalitete. Ogromne pohvale za njega – rekao je Đorđević.
Potom su se na ‘skeneru’ Saleta našli centri Marjanović i Kuzmić.
– Marjanović je bio hirurški precizan, odlično je razbio protivničku odbranu, ali mora da koristi svoju snagu kada dođu fizički jaki centri. Kuzmić je bio odličan u odbrani.
Najoštriji je bio prema Vladimiru Lučiću za kog je rekao da će ga šutirati u zadnjicu.
– Lučić je igrač je koji čita igru jako dobro, porastao je u pobedničkom timu, uvek je bio u timovima koji su pobeđivali. Uvek se trudi da pokaže sve što zna, čak i tokom priprema bio je jako dobar. Došao je na pripreme najbolje od svih, podigao je igru na novi nivo, a mnogo mi je drago što je s nama, što je je deo ovog malog uspeha. Ali, šutiracu ga u zadnjicu kako bih ga učinio još boljim i terao da radi još više – našalio se Đorđević, a preneo je MocartSport.
The post ĐORĐEVIĆ POIMENCE: Mačvana smo dva dana vraćali iz mrtvih, Lučića ću da šutiram u zadnjicu! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.