Voditelji 51. Filmskih susreta biće niški glumci

Izvor: NiskeVesti.rs, 04.Avg.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditelji 51. Filmskih susreta biće niški glumci

Kako je Niškim Vestima najavio član Direkcije FS, Miroljub Jovanović, ove godine je još jedna novina da će voditelji znavičnog programa kroz šest festivalskih večeri biti dva glumačka para. Svo četvoro su glumci niškog Narodnog pozorišta.

Za razliku od prethodnih godina kada su niški glumci bili uglavnom u publici, a glumci iz Beograda vodili program FS, ove godine će Nišlije biti na pozornici.
„Odlučili smo da voditelji zvaničnog programa na 51. Filmskim >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << susretima budu niški glumci. Dva voditeljska para biće Ivana Nedović i Miroljub Riki Nedović i Sanja Krstović i Miroslav Jović, „ najavio je član Direkcije FS, Miroljub Jovanović.
Svo četvoro glumaca dobro su poznati ljubiteljima pozorišne scene u Nišu, a dobitnici su i više prestižnih nagrada na pozorišnim festivalima u zemlji.
Miroljub Riki Nedović, glumac, reditelj i scenarista, čitaocima Niških Vesti poznat je po kolumni „A be, Nišlije“, tako da se ove godine na Letnjoj pozornici može očekivati i dosta izvornog, niškog humora.

Pogledaj vesti o: Filmski Susreti Niš

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.