Izvor: RTV 5, 25.Avg.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve spremno za "Filmske" (video)

Za nekoliko sati na ovom mestu na hiljade Nišlija i turista, prisustvovaće otvaranju 47. po redu niških Filmskih susreta. Ovim crvenim tepihom prošetaće na desetine poznatih srpskih glumaca, i kao svake godine uživaće u aplauzima publike u prepunom amfiteatru Letnje pozornice. Jagma za kartama traje danima, a zbog velikog interesovanja, mnogi su ostali i praznih ruku. Ali svi se slažu u jednom. Ovo je ,manifestacija po kojoj Niš postaje prepoznatljiv i u Srbiji i u inostranstvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << /> Pripreme su gotove, probe urađene, kažu u organizaciji. Ćekaju se publika i glumci.
Niške susrete, pored projekcija filmova, pratiće i razne manifestacije, promocije i predstave. Jedna od najbitnijih, biće održana u Balkanskoj ulici, Ulici otvorenog srca. Kupina film, organizuje bitku za niško porodilište.
Prema rečima organizatora, narednih pet dana, očekuje se da na hiljade ljudi prodefiluje niškom Tvrđavom, i na Letnjoj pozornici prisustvuje projekcijama 14 filmova.

Pogledaj vesti o: Filmski Susreti Niš

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.