Redovne platiše dobile karte za Filmske susrete (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 21.Avg.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redovne platiše dobile karte za Filmske susrete (VIDEO)

Nišlijka Ivana Noličić jedna je od 100 nagrađenih redovnih platiša električne energije,  koji su dobili po dva kompleta karata za predstojeće Filmske susrete.  “Ovom prilikom želimo da nagradimo savesne građane koji redovno izmiruju svoje obaveze prema EPS Snabdevanju”, istakao je Darko Bulatovic,  direktor Privrednog društva „Jugoistok“.   
>> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << /> U susret predstojećim Filmskim susretima koji se održavaju od 23. do 29. avgusta na letnjoj pozornici u niškoj tvrđavi, Privredno društvo „Jugoistok“, odlučilo je da, uz pomoć novinara niških redakcija, metodom slučajnog uzorka, nagradi  100 Nišlija, redovnih platiša struje,  sa po dva kompleta ulaznica za ovu manifestaciju. Prva dva kompleta dobila je Ivana Noličić.
Ekonomska kriza, besparica, pad životnog standarda, kao i dugovanja građana i pravnih lica prema komunalnim sistemima, doveli su do toga da se razgovara o teškoćama  sa kojima se suočava PD „Jugoistok“ i EPS Snabdevanje, a da se pritom i ne spominje druga strana – hiljade nepoznatih, savesnih ljudi koji redovno izmiruju sve račune za struju i ostale dadžbine prema gradu i repoublici.
Direktor „Jugoistoka“  je najavio da će uskoro orgnizovati Otvoreni dan, u okviru koga će svi korisnici moći u direktnom kontaktu sa njim, da postve pitanja i daju sugestije na rad ovog preduzeca.
[youtube]0KAO5-UyB98[/youtube]

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.