Povećan broj poziva Hitnoj pomoći (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 24.Avg.2014, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećan broj poziva Hitnoj pomoći (VIDEO)

U prethodna 24 časa niška Hitna pomoć imala je povećan broj poziva, rekla je za NTV zamenik direktora ove medicinske ustanove dr Slađana Milenković. Noć za nama su obeležile dve saobraćajne nezgode u kojima su putnici prošli bez težih povreda, bilo je intervencija i na Filmskim susretima, a prijavljen je i ujed zmije.
Ekipa Hitne pomoći intervenisala je na Čamurlijskom putu gde su u saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << nezgodi povređene dve osobe, ali i u centru grada, kod hotela Grand, gde je oboren pešak. Osim toga, povećan je broj poziva sa javnih mesta, uključujući i sa Letnje pozornice gde se održavaju Filmski susreti.
Pacijenti u velikom broju dolaze i u ambulantu Hitne pomoći gde se najčešće žale na glavobolju, stomačne probleme, ali i povrede.
Doktorka Milenković kaže da je noćas zabeležen i jedan ujed zmije kod Ostrovice.
Prema rečima doktorke Milenković na nagle vremenske promene najčešće reaguju hronični bolesnici, ali sve se češće dešava da se javljaju i oni koji to nisu. Simptomi su glavobolja, oscilacije u krvnom pritisku, bolovi u grudima i slično. S obzirom na to da se nagle razlike u temperaturi najavljuju i za naredne dane, doktorka Milenković ne očekuje da će se smanjiti broj poziva.
[youtube]qDjRmzrm7kA[/youtube]
 

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.