Opleli kolce za trijumf filma! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Opleli" kolce za trijumf filma! (VIDEO)

Pogledajte kako se dobitnik nagrade Filmskih susreta u Nišu zahvalio na nagradi

Film "Južni vetar" osvojio je čak četiri nagrade na ovogodišnjim 53. Filmskim susretima u Nišu.

Najprestižniju nagradu Naisu, odnosno Gran pri za najbolje glumačko ostvarenje pripalo je Milošu Bikoviću, nagrada za najbolju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << epizodnu mušku ulogu Miodragu Radonjiću, nagrada za debitantsku ulogu mladom glumcu Luki Grbiću, dok je Srdjan Žika Todorović osvojio nagradu “Milorad Mandić Manda” za najbolju ulogu u komediji.

Ovaj film je naslednik "Rana"

"U filmu 'Južni vetar' okupljena zaista izvanredna glumačka ekipa, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva, koja je posvećeno i sa puno entuzijazma radila na gradjenju likova i na samom snimanju. Kada posle prvog javnog emitovanja, na velikom festivalu zavredite ovakve nagrade stručnog žirija, ali i neverovatno pozitivne reakcije publike, onda je satisfakcija još veća i vidimo da se sav taj trud isplatio u najpozitivnijem smislu. Veoma sam ponosan na celu ekipu filma, kao i na uspeh na ovom festivalu”, izjavio je režiser "Južnog vetra" Miloš Avramović.

Pošto zbog obaveza na snimanju u Rusiji nije mogao da prisustvuje uručenju nagrade, ovogodišnji dobitnik Gran prija glumac Miloš Biković je u znak zahvalnosti poslao video snimak kojim je oduševio publiku na dodeli nagrada.

Pogledajte:

Izvor: Tanjug

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.