Na Filmskim susretima uvek se traži autogram više

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2014, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Filmskim susretima uvek se traži autogram više

NIŠ – Posebna čar Festivala glumačkih ostvarenja, koji iduće godine obeležava pola veka postojanja, su glumci koji se rado odazivaju pozivu organizatora da se poklone i druže sa publikom.

Glumci često ističu da se u Nišu osećaju kao u Holivudu jer ih na svakom koraku presreću obožavaoci i traže autogram ili zajedničku fotografiju.

Tako je svih dana Filmskog festivala velika gužva ispred hotela My place gde se nalazi festivalsi Media centar.

Glumci >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << iz filmova „Montevideo“ ili „Vojna akademija“ posebno su popularni među devojkama ali mlađe generacije odlično poznaju i ko su glumački veterani i legende.

Za razliku od autograma holivudskih zvezda sa kojima se može i trgovati i solidno zaraditi ovi „niški“ imaju sentimentalnu, ali ne i manju, vrednost.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Filmski Susreti Niš

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.