Živ je! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Živ je!" (VIDEO)

Da, pretvorio se u prašinu, ALI...

Svako ko je gledao "Beskonačni rat" zna da je Tanos zbrisao pola svetske populacije i s njima Spajdermena, Doktora Strejndža, Crnog Pantera, Kapetana Ameriku, ali isto tako zna i da se snimaju novi "Osvetnici".

Ko će se vratiti?

Nećemo saznati dok se film ne pojavi u bioskopima, a do tada teorije fanova "divljaju li divljaju" po Internetu.

Jedna od njih otkriva da je Doktor Strejndž preživeo.

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ste gledali film "Doktor Strejndž" setićete se (ili nećete) razgovora koji je vodio s Drevnom sveštenicom u astralnoj projekciji, kada mu ona otkriva da "ne može da vidi budućnost posle svoje smrti". Pošto je Strejndž video 14.000.605 budućnosti, on "ili nije umro ili su braća Ruso pogrešili u 'Beskonačnom ratu'", napisao je jedan korisnik Reddita.



Izvor: YouTube/MRMarvel

Šta vi kažete?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.