Žena koju OBOŽAVAMO - Kejt Bekinsejl! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena koju OBOŽAVAMO - Kejt Bekinsejl! (FOTO, VIDEO)

Verovali ili ne, ONA danas puni 46 godina!

Znate da je prelepa, ali da li znate koliko je blesava, ko su joj sve bivši frajeri i šta trenutno snima? Povodom njenog rođendana, otkrivamo vam sve to!

Glumica Kejt Bekinsejl je jedna od najpoznatijih britanskih glumica koja je sreću potražila "preko bare" i uspela. Itekako.

Zahvaljujući Šarliz Teron koja nije želela da snima "Perl Harbor", svet je upoznao prelepu Kejt. Usledila je uspešna glumačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << karijera i "Underworld" saga.

View this post on Instagram

Had one of those really realistic dreams where you’ve driven all the way to work having forgotten to get dressed. #trompeloeil

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jul 1, 2019 at 4:06am PDT

U privatnom životu (čini se) nije imala toliko sreće - smuvala se sa glumcem Majklom Šinom, dobila kćerku s njim, a nakon osam godina veze su se rastali.

View this post on Instagram

@people magazine thank you for including me in your “Beautiful Issue” on stands tomorrow. And yes I am well aware I squeaked in on the coat tails of two outrageously attractive cats #people #beautifulissue

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Apr 23, 2019 at 1:39pm PDT

Kejt je, svojevremeno, rekla da ju je povremeno "bilo blam" što je Šin nikada nije zaprosio, uprkos dugom zajedničkom životu i detetu. Ipak, zadržala je smisao za humor, i ljubav za bivšeg!

View this post on Instagram

@chase_aston

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jul 6, 2019 at 5:26pm PDT

"Iako svi misle da smo mi glumci posebna sorta i da gledamo kako jedni drugima da iskopamo oči nakon razlaza, to nije istina. Obožavam i njega i njegovu devojku", govorila je svojevremeno Kejt Beksinsejl.

To je i dokazala kada su pre nekoliko godina godine komičarka Sara Silverman i bivši muž Kejt Bekinsejl raskinuli, a ova joj, da je uteši, poslala bombone na kojima je naslikan lik para pre raskida.

View this post on Instagram

What sets @gunnarfitness apart from other trainers is not just the fact he’ll suddenly install a loo under the squat rack to entertain himself but it is a portion of it

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jun 21, 2019 at 12:53am PDT

 Na setu "Podzemnog sveta" upoznala je režisera Lena Vajzmana, i zaljubila se. Venčali su se 2004, a razveli 2015. godine.

Kejt se zatim, na iznenađenje mnogih, smuvala sa komičarem Pitom Dejvidsonom, ali se ta romansa ugasila nakon samo nekoliko meseci. Trenutno je "singl", a upravo je predstavila i novi stajling za leto - Kejt je sada plavuša!

View this post on Instagram

I might be trying to cram in some yoga stretches but the real athlete here is @lightaaron who is kegeling possibly to the point of recklessness

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jul 25, 2019 at 5:10am PDT

View this post on Instagram

Monday. Back to it. Welcome to my armpits #jolt

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jul 22, 2019 at 3:42am PDT

Kejt trenutno radi na seriji "Udovica", a sledeće godine čeka je zanimljiv projekat. Igraće krvoločnu "izbacivačicu" iz klubova, koja svoj ubilački nagon kontroliše uz pomoć struje!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.