Zavirite u Bekstvo iz zatvora! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Apr.2017, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u "Bekstvo iz zatvora"! (VIDEO)

Majkl i Linkoln se vraćaju na male ekrane za dva dana! Pogledajte insert iz prve epizode

Vest koja je obradovala mnoge - "Prison Break" se vraća!

Prošlo je osam godina kako je Majkl Skofild (Ventvort Miler) umro... dobro, navodno umro. Tetovirani zatvorenik Foks Rivera se vraća kako bi isplanirao novo bekstvo, ovog puta iz zatvora u Jemenu kako bi se pridružio bratu Linkolnu, bivšoj ženi Sari i sinu kojeg nikada nije upoznao.

Ovog puta nije pitanje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << li će pobeći, već da li će povratak serije ispuniti očekivanja fanova.

Zavirite u prvu epizodu...



Izvor: YouTube

Pogledajte nove tetovaže... dobro ih pogledajte!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šest MILIONA pregleda za jedan dan! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Apr.2017, 17:43

Peta sezona serije "Bekstvo iz zatvora" startuje večeras. Producenti obradovali fanove insertom koji je za 24 časa pregledan šest miliona puta...Majkl i Linkoln od večeras ponovo na malim ekranima...Videli smo kako izgleda delić prve epizode, kako nastaju tetovaže na rukama Ventvorta Milera, a...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.