Zašto su sve glumice na filmu neverovatno zgodne i dugonoge? Evo odgovora!

Izvor: NaDlanu.com, 10.Feb.2014, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su sve glumice na filmu neverovatno zgodne i dugonoge? Evo odgovora!

U poslednje vreme primećeno je da su neke glumice u novijim filmovima, ali i pevačice u spotovima neverovatno zgodne i dugonoge, mada u prirodi ne izgledaju tako. Javili su se njihovi saradnici i otkrili tajnu!

Holivudske "filmadžije" navodno u post produkciji koriste tehniku kojom "istežu" glumce kako bi izgledali viši i mršaviji.Ovaj filmski ekvivalent fotošopu se koristi tek na kraju snimanja, a u filmskom svetu je poznat kao "digitalna hirurgija".Osim za neverovatno duge noge >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Margo Robi u jednoj sceni filma "Vuk sa Vol Strita", ovaj postupak se koristi i za peglanje bora.Cela priča o digitalnoj hirurgiji našla je svoje mesto u medijima nakon što se Britni Spirs pojavila u dokumentarcu koji govori o njenim koncertima u Las Vegasu, u kojem izgleda i uža i viša nego što jeste. Neimenovani izvor koji je radio na ovom dokumentarcu otkrio je da ju je stanjio na ovom snimku, ali i u spotu za pesmu "Work bitch".Kompanija "Lola Visual Effects" bila je angažovana na filmovima "Vuk sa Vol Strita" i "Tajni život Voltera Mitija" i navodno je koristila digitalnu hirurgiju u ovim ostvarenjima, što je potvrdio i jedan od producenata jednog od ova dva ostvarenja.Cela ova priča dolazi nakon serije komentara australijskih blogera koji su pisali da Margo Robi u sceni sa Leonardom di Kapriom na podu, ima neverovatno duge noge.Izvor: Mondo

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Da li verujete da su nju morali kompjuterski da "doteruju"?

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 11:13

Prema pisanju britanskih medija, mladoj glumici Margot Robi koja se proslavila u filmu Vuk s Vol strita, su kompjuterski ulepšali figuru tako da njene noge na filmu izgledaju duže i vitkije, nego što u stvarnosti jesu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.