Web serija Kifera Saterlenda na jesen

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2011, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Web serija Kifera Saterlenda na jesen

Premijera web serije "The Confession" Kifera Saterlenda najavljena je za oktobar ove godine. Snimanje je trajalo devet dana i nedavno je okončano, a a planira se prikazivanje 10 epizoda u trajanju od pet do sedam minuta.

Scenario i režiju web serije "The Confesion" potpisuje Bred Mirman ("The Shadow Dancer", "Crime Spree"), a glavne uloge igraju Kifer Saterland i Džon Hart, prenosi "Blic".

Kifer Saterland glumi profesionalnog ubicu koji na Badnje veče stiže u crkvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako bi ispovedio svoje grehe svešteniku kojeg igra Džon Hart.

Kroz flešbekove saznajemo na koji način je ubica postao to što jeste, a što je dramatičniji kraj sve bliži, postaće jasno da ni jedan, ni drugi lik nisu ono što se na prvi pogled čini.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.