Vodimo vas na premijeru Sneška!

Izvor: Mondo, 17.Okt.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na premijeru "Sneška"!

MONDO i Taramount nagrađuju vas ulaznicama za Cineplexx Ušće u sredu, 18. oktobra u 20 časova!

"Sneško" je adaptacija hit trilera koji potpisuje Ju Nesbe, jedan od najpopularnijih autora savremene detektivske fikcije.

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Sneško" na stranici MONDO Zabava! Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

U trileru sa elementima horora >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u režiji Tomasa Alfredsona, detektiv Hari Hule (Majkl Fasbender) istražuje nestanak žene, a jedini trag je jezivi Sneško Belić. Uz pomoć mudre regrutkinje, moraće da poveže "hladne" slučajeve stare decenijama sa brutalnim novim ubistvom, kako bi zaustavio serijskog ubicu pre sledećeg snega.

Osim Majkla Fasbendera, uloge tumače Rebeka Ferguson, Šarlot Ginzberg, Val Kilmer, Džej Kej Simons, Sofija Helin i drugi, a u maloj ulozi će se pojaviti i pisac Ju Nesbe.

Pogledajte trejler filma u distribuciji "Taramaunta"!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Osvojite karte za premijeru zastrašujućeg trilera SNEŠKO! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Okt.2017

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da je premijera trilera "SNEŠKO" zakazana za sredu, 18. oktobra u bioskopima. Taramount film i portal Svet Plus poklanjaju vam dva puta po dve karte za projekciju u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 20h. Budite brzi i pošaljite nam što pre poruku...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.