Vesli Snajps ipak ide u zatvor na tri godine

Izvor: S media, 17.Jul.2010, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesli Snajps ipak ide u zatvor na tri godine

Iako je prošle godine na Sandens festivalu izjavio: "Ne zezajte se s porezom, ja sam se jedva izvukao!", čini se da se Vesli Snajps prerano veselio.

Američki savezni sud odbio je žalbu akcionog glumca na trogodišnju zatvorsku kaznu zbog utaje poreza. Snajps je proglašen krivim za utaju poreza 2008. godine. Sud u Atlanti odbacio je glumčevu tvrdnju da je kazna "nerazumna". Snajps nije prijavljivao porez od 1999. do 2001., a sudija mu je za svaku godinu utaje poreza dao jednu godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zatvora.

Kada je 2008. godino započelo suđenje Snajpsu su podršku pružile mnoge holivudske zvezde. Tako je Denzel Vošington pisao sudiji i molio ga da odustane od zatvorske kazne, a Vudi Harelson i mnoge druge kolege iz sveta šoubiznisa svedočili su o Veslijevom karakteru. "On nastoji da bude pravedan u svemu što radi i čast mi je zvati Vesa svojim bratom", rekao je Harelson, no nastojanja da svojim statusom, slavom i molbama pomognu kolegi nisu urodila plodom. Izvor: Dnevnik.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.