Urnebesna komedija Mamurluk u Bangkoku premijerno od 25. maja

Izvor: NC magazin, 13.Maj.2011, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesna komedija Mamurluk u Bangkoku premijerno od 25. maja

Žanr: Komedija
Režija: Todd Phillips
Scenario: Todd Phillips, Scot Armstrong, Craig Mazin
Producenti: Daniel Goldberg, Todd Phillips
Uloge: Bradley Cooper, Justin Bartha, Zach Galifianakis, Ed Helms
Distributer: Tuck

Nastavak hit komedije Mamurluk u Vegasu, sa istom ekipom, Fil (Bredli Kuper), Stju (Ed Helms), Alan (Zek Galifianakis) i Dag (Džastin Barta) sada putuju na egzotični Tajland, na Stjuovo venčanje. Posle nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stju ne želi ništa da rizikuje i odabrao je sigurni branč pre venčanja. Međutim, stvari ne idu uvek onako kako je planirano. Ono što se dogodilo u Vegasu možda ostaje u Vegasu, ali ono što će se dogoditi u Bangkoku ne možete ni da zamislite.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Fotografije sa snimanja filma "Mamurluk u Bangkoku"

Izvor: Filmoskop.com, 13.Maj.2011

Nastavak hit komedije ''Mamurluk u Vegasu'', sa istom ekipom, Fil (Bredli Kuper), Stju (Ed Helms), Alan (Zek Galifianakis) i Dag (Džastin Barta) sada putuje na egzotični Tajland, na Stuovo venčanje. Posle nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne.. [detaljnije]

Nastavak na Filmoskop.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.